På denne siden vil jeg presentere en del musikk fra min egen samling.  Her er det min personlige smak som vil være i sentrum, ikke nødvendigvis musikk som tradisjonelt blir fremhevet som rockens høydepunkt.  Visse grupper og artister vil bli presentert på egne sider og alt fra min samling legges da ut med foto og innhold pluss eventuelle kommentarer.  I tillegg vil jeg trekke frem en rekke enkeltutgivelser av mange artister og grupper som jeg mener fortjener spesiell omtale.
Platene har så langt ikke blitt tildelt mine personlige karakterer, men etter litt frem og tilbake har jeg kommet frem til at jeg likevel burde gi en indikasjon på hvor de forskjellige utgivelsene ligger på min personlige "smaksskala". Derfor har jeg nå markert hvilke utgivelser (kun albumer og enkelte EP'er minus de fleste samleplater/compilations) som jeg mener fortjener minst 5 eller 6 stjerner. Disse har nå fått plassert en elegant gull-LP etter navnet. Mer detaljert karakter-givning blir håpløst da jeg neppe klarer å forholde meg mer enn delvis objektiv til min egen samling. Det er da også et poeng i å vurdere musikk subjektivt! Musikk og musikksmak er i høy grad en relativ sak og vil aldri kunne bli vurdert 100% objektivt uansett. Derfor har jeg, for å balansere karaktersetningen, markert alle albumene med vurderingene i den fantastiske databasen til allmusic.com. Allmusic benytter et prinsipp med karakterer fra 1 til 5 stjerner som her indikeres med 1/5 til 5/5. Karakteren ?/5 betyr at platen ikke har blitt vurdert av Allmusic.

Alle fotografier av LP- og single-cover pluss VHS og DVD er fra min samling.  Når det gjelder CDer er det litt mer tilfeldig, de fleste er hentet fra min egen samling mens et fåtall er kopiert fra diverse nettsteder.

Følg linkene nedenfor for å gå til mine musikksider.  Sidene som er klare er markert med gul tekst. Nederst vil det etter hvert bli lagt ut linker til sider hvor jeg presenterer detaljfotos fra en god del platecover.  Foreløpig er kun Zappa klar.

Gjenstående sider er for øyeblikket Brian Eno, Bryan Ferry og Roxy Music. Det har lenge vært meningen å presentere egne sider med Jethro Tull og Phil Manzanera/Andy Mackay etc. Dette målet har nå blitt skrinlagt. Disse artistene/gruppene er nå integrert i diversesidene.

Der det er relevant er det laget linker mellom artister/grupper og utgivelser. Det kan være tilfeller hvor artister har vært medlemmer i forskjellige band eller annen nær tilknytning til band og artister. Markert med >. Linker som vil bli aktivert på et senere tidspunkt vises med lilla tekst (Brian Eno, Bryan Ferry og Roxy Music). Linkene beveger seg kun innenfor Aves.no.


Kun linker med gul tekst er foreløpig klare
 

 


Detalj-gallerier: